Bliv frivillig Sitemap Print Intranet   RSS 
 

  Disclaimer


  Indhold


  Blå Kors Danmarks hjemmesider er tænkt som en hjælp til at få et generelt overblik over organisationen og vores tilbud. Vi tilstræber at holde siden opdateret, men fejl og forældede oplysninger kan desværre forekomme. Vi vil altid gerne gøres opmærksom på det, hvis din finder informationer, du mener er forældede eller ukorrekte. Skriv til bkd@blaakors.dk – husk at angive nøjagtigt hvilken underside du har fundet fejl på.
   
  Hjemmesiden kan indeholde synspunkter der ikke nødvendigvis er udtryk for organisationens officielle holdninger og anbefalinger – også selv om synspunkterne er fremsat af ansatte i Blå Kors Danmark.
   

  Ansvar


  Blå Kors Danmark er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tab, der måtte forekomme, som følge af oplysninger på hjemmesiderne.
   

  Copyright


  Det er tilladt at downloade materiale fra siden og benytte det til personlig, ikke-kommerciel brug. Fagpersonale må bruge materialer fra siderne i information til mulige brugere af Blå Kors Danmarks tilbud. Aviser og andre medier må citere fra siderne mod korrekt kildeangivelse. Fotos må bruges i forbindelse med omtale af Blå Kors Danmark. Ved anden brug af materiale fra hjemmesiden – kontakt Blå Kors Danmarks kommunikationsafdeling, tlf. 86 81 15 00.
   
  Hvis du mener, vi har krænket din copyright med materiale på siderne, skal du skrive til bkd@blaakors.dk

   

  BLÅ KORS DANMARK - SUENSONSVEJ 1 - 8600 SILKEBORG - T. 8681 1500 - BKD@BLAAKORS.DK
  COPYRIGHT 2008 . ALL RIGHTS RESERVED | INFO | DISCLAIMER